Sierkeien

DECORATIEF ELEMENT

 

Sierkeien zijn meestal afgeronde natuurstenen. Ze variëren in grootte en vorm en komen uit verschillende regio’s van de wereld. Decoratief worden ze gebruikt om de tuin te verfraaien. Ze worden gebruikt als border-omranding, deel van een fontein of als randsteen voor de begrenzing van wegen. Ze worden zowel in het interieur verwerkt of als decoratief element gebruikt als buitenshuis.

 

De keien kunnen uw tuin Ibiza maken of juist dat Mexicaanse gevoel geven dat de tuin net af maakt: het zijn vaak de details die het hem doen. Een nieuw gesignaleerde trend is dat de keitjes in hun natte cementvloer worden gedrukt als mozaïek: ook een leuk idee voor u?

 

Op elkaar gestapelde rotsblokken en stenen kunnen gebruikt worden voor het maken van bronnen of waterlopen. Men kan een combinatie van verschillende soorten stenen gebruiken in het ontwerp.

Ook met afgerond natuursteen kunnen mooie vijvers en taluds gemaakt worden, tevens ter ondersteuning van een verhoogd bed. De veelvoud van soorten laat niets te wensen over. De combinatie van verschillende materialen maakt natuursteen aantrekkelijk.

 

Natuursteen komt voor in de natuur als grind, keien of rotsblokken. Gebroken gesteente komt uit een steengroeve.

SIERKEIEN HET ZIJN VAAK DE DETAILS

Wij bieden de gehele natuursteencollectie van onderstaande leveranciers.