Keramiek

KERAMISCHE TEGELS

 

Bij het ontwerp van een tuin draait het steeds meer om comfort. Genieten en gemak, dát is wat men
voor ogen heeft. De beplanting moet probleemloos zijn, de beregening het liefst computergestuurd en
een geruisloze robotmaaier moet ervoor zorgen dat het gazon in vorm blijft.
Deze trend is inmiddels ook zichtbaar bij de keuze van bestratingsmaterialen en een groeiend aantal tuinbezitters kiest daarom voor keramische tegels. Waarom? Simpelweg vanwege hun kwaliteit en duurzaamheid.

Om te beginnen zijn keramische tegels kleurvast. Een eenmaal gelegd terras blijft jarenlang mooi en dat is iets wat niet van alle bestratingsmaterialen gezegd kan worden! Bovendien zijn keramische tegels vanwege hun hardheid slijtvast en is het vrijwel onmogelijk dat er krassen op komen. Tenslotte zijn de tegels maatvast en niet zwaar van gewicht, twee eigenschappen waar vooral ook de mensen die ze moeten leggen erg blij van worden.

Bepalend voor de uitstraling van de tegel is de print die wordt gekozen. Binnen de meeste series van de keramische tegels is sprake van variërende prints. Daardoor oogt een terras van keramische tegels heel natuurlijk; alsof het van natuursteen of hout is.

Tijdens het bakproces worden de tegels extreem hard. Hierdoor is de vochtopname zeer gering en zijn de tegels gemakkelijk schoon te houden. Bovendien voorkomt dit het barsten en loslaten van stukjes steen als gevolg van vorst.

Er worden alleen hoogwaardige en kleurechte grondstoffen, dit betekent dat er geen kunstmatige kleurstoffen worden toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de tegel zijn natuurlijke tint behoudt. Onze keramische tuintegels zijn:

  • Slijtvast
  • Kleurvast
  • Krasvast
  • Weerbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk

Door deze eigenschappen heeft u jarenlang plezier van uw keuze. Deze tegel is uiterst geschikt voor vele toepassingen in uw tuin. De keramische tuintegels zijn in vele soorten, maten en kleuren leverbaar, zo is er voor elke wens een geschikte tegel beschikbaar. 

KERAMIEK, UNIEKE UITSTRALING

Wij bieden de gehele keramiekcollectie van onderstaande leveranciers.