Keramiek op beton

VOOR HET OOG EEN KERAMISCHE TERRASTEGEL

 

Een samengesteld product van keramiek op beton, deze combinatie is uniek en revolutionair. De terrastegels hebben allemaal een uitzonderlijk design. De tegelprints zijn geïnspireerd op natuursteen terrastegels met mooie nuances en structuren voor een prachtige uitstraling.

 

De combinatie van keramiek en beton zorgt ervoor dat de terrastegels snel en eenvoudig op een zandbed geplaatst kunnen worden. Het aanleggen van een kostbare betonnen fundering is daardoor niet meer nodig. De  tegels bevatten geïntegreerde afstandhouders waardoor de tegels eenvoudig op een gelijkmatige afstand ten opzichte van elkaar gelegd kunnen worden. Bovendien is het product geschikt voor elk type ondergrond.

 

De voordelen van keramiek met hoogwaardige eigenschappen in combinatie met de eenvoudige verwerking van een betontegel. Sterk, onderhoudsvriendelijk en vooral met hoog voetcomfort. In de zomer kunt u daarom comfortabel met blote voeten op deze tegels lopen. De tegels blijven bovendien lang hun kleur behouden. 

 

Vuil, mos en algen krijgen door verschillende behandelingen én het leggen met voeg weinig kans om door te komen. Deze terrastegels zijn slijtvast, duurzaam en eenvoudig te verwerken

 

 

KERAMIEK OP BETON, HOOG VOETCOMFORT

Wij bieden de gehele collectie van onderstaande leveranciers.