Grind & Split

TUINDECORATIE EN AFWERKING

Voor de opvulling van een mooie tuin ontkomt u er bijna niet aan; grind kopen. Grind is een mooi product om de tuin van uw dromen helemaal mee af te maken. Grind kopen kan een lastige klus zijn, het aanbod is groot en wat past nou eigenlijk goed bij uw tuin? Wij bieden een groot assortiment split en grind, daarbij hebben we bij ieder product een voorbeeld van de toepassing. Op deze manier kunt u zich goed oriënteren op basis van voorbeelden uit reeds aangelegde tuinen. We bieden split & grind aan in verschillende afwerkingen, zoals:

  • Siergrind en split
  • Zand en grind
  • Sierkeien

Grind

Verschillende soorten gesteente die in de loop van honderden jaren door waterstromingen en/of golfslag gerond zijn. Sommige soorten worden machinaal in een grote trommel afgerond. Uit dit ronde grind worden de verschillende gradaties gezeefd, welke de individuele ontwerpmogelijkheden de vrije loop geven. Door zijn universele toepasbaarheid is grind erg populair voor het ontwerpen van tuinen. Grind kan gebruikt worden in de tuin om uw weg te verfraaien of als los bed voor decoratie.

Split

Wordt gewonnen in steengroeves, waar grote brokken gesteenten machinaal worden gebroken en gezeefd in verschillende korrelgroottes split. De toepassingsmogelijkheden van split beperken zich niet alleen tot tuinpaden, maar ook tuinen, dakranden, opritten, parkeerplaatsen, borderomranding en grafplaatsen kunnen versierd worden met verschillende kleuren en diverse maten. De eigen fantasie kent hier geen grenzen.

Komt u er tijdens het grind kopen nog steeds niet zelf uit? Vraag dan gerust om advies bij uw beslissing. Bekijk hieronder het grote aanbod siergrind, grindmatten, houtsnippers, split en zand van van verschillende leveranciers.
Komt u er nog steeds niet zelf uit? Vraag dan gerust om advies bij uw beslissing, wij adviseren u graag.

GRIND & SPLIT, VOOR EEN MOOIE AFWERKING

Wij bieden de gehele grind- en splitcollectie van onderstaande leveranciers.