Beton

VOOR PROJECT- EN SIERBESTRATING

 

De betontegels zijn in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Ze staan voor een strak, simpel en tijdloos design. Betontegels zijn verkrijgbaar met en zonder facet, voor een strakke of minder strakke afwerking.

De voordelen van onze betontegels op een rijtje:

  • Gemaakt uit duurzame productie
  • Hoge kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd
  • Te gebruiken voor verschillende toepassingen

Betontegels gebruikt u bijvoorbeeld voor de aanleg voor uw terras of voor een uniek design in uw tuin met looppaden. Ze zijn ook goed te combineren met andere tuintegels.

Projectbestrating is bestrating die voor zwaarder te belasten oppervlakten wordt gebruikt. Voor bijvoorbeeld parkeerplaatsen en wegen maar ook voor bijvoorbeeld opritten die bij particulieren zwaar worden belast met een SUV of vrachtwagen.

 

Projectbestrating is in meerdere diktes, kleuren en vormen te verkrijgen alsmede in machinaal te verwerken pakketten. Om te zorgen dat een bestrating niet kan verschuiven wordt deze ‘opgesloten’. Hiervoor gebruikt u meestal opsluitbanden. Deze betonnen banden zijn er in diverse afmetingen en kleuren. Voor een terrasopsluiting volstaat meestal al een opsluitband van 5x15x100 cm, terwijl u voor zwaarder te belasten oppervlakten, zoals een oprit, beter een zwaardere opsluitband kunt gebruiken.

Alle muurelementen kunt u op een goed verstevigde ondergrond stapelen tot een hoogte van circa 50 cm. Als u hoger wilt stapelen zijn bouwkundige voorzieningen noodzakelijk (denkt u bijvoorbeeld aan een fundering). Voor extra stevigheid raden we aan om de muurelementen onderling te verlijmen met steenlijm.

Gekloofde stapelblokken, palissaden en traptreden zijn uitermate geschikt om hoogteverschillen in uw tuin op te vangen. Door het kloven van betonblokken ontstaat een ruw oppervlak, dit geeft het geheel een natuurlijke uitstraling. Maar er is nog veel meer!

BETON STRAK, SIMPEL EN TIJDLOOS

Wij bieden de gehele betoncollectie van onderstaande leveranciers.